Hoitotuotteet

BTB13- Hoitotuotteet sekä Ekopharma

Käytämme hoidoissamme suomalaisia  BTB-13 sarjan tuotteita tai Ekopharman luonnonkosmetiikkaa.

BTB-13 on ihonhoitosarja, joka perustuu suomalaiseen tutkimukseen ja innovaatioon.

BTB- 13 on patentoitu sekä Suomessa että ulkomailla. BTB-13 yhdisteelle on myönnetty Patentti- ja rekisterihallituksen hyödyllisyysmallisuoja. PRH lupa no FI 9865: " Dermatologisissa tuotekoostumuksissa on tärkeää löytää sellainen yhdistelmä, joka sisältää tehokkaan solun terveyttä edistävän vaikutuksen, ja jolla on solua suojaava vaikutus, tämän lisäksi on tärkeää, että tämä solun kuntoa parantava tehoaine kulkeutuu kohdesoluun."

BTB-13 yhdisteellä voidaan vaikuttaa moniin ihon eri ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan ja atooppiseen ihonn tai couperosa- tai akneihoon.. Sillä on positiivinen vaikutus myös haavojen parantumisessa ja arpien ehkäisyssä sekä pigmenttimuutosten hoidossa. Anti-age hoidoilla saadaan aikaan ihon kiinteytymistä ja heleytymistä.

BTB-13 sarjan vaikuttavia aineita ovat oroottihappo, joka on välttämätön solujen uusiutumiselle ja niiden toiminnalle, L-karnitiini, joka toimii oroottihapon kuljettimena ha aktivoi soluaineenvaihduntaa poistaen kuona-aineita soluista, sekä hyaluronihappo, joka on avainasemassa kosteuspitoisuuden ylläpitämisessä. Tuotteissa on myös prebiootteja, joiden tehtävä iholla on vahvistaa ihon omaa hyödyllistä mikrobikantaa. Prebioottien vuoksi hyödyllisten mikrobien määrä nousee haitallisia nopeammin, ihon puolustuskyky  ja kyky uudistua paranee. Näin iho voi paremmin.


EKOPHARMA-ihonhoitotuotteet ovat FI-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi se on nyt ainoa suomalainen ammattikosmetiikkasarja, jolla on oikeus kantaa eläinkokeettomuudesta kertovaa arvostettua Leaping Bunny -symbolia.

EKOPHARMAN uusi tunnuslause on: ”Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista.” Ammattikosmetiikkaa ei tarvitse etsiä kaukomailta, sillä EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista

EkoPharma tuotteista:

  • Ei perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä
  • Ei mykerökukkaisia kasveja (kamomilla, kehäkukka)
  • Ei ihoa herkistäviä tuoksuja
  • Kompakti sisältö, kaikki mitä iho tarvitsee, ei mitään turhaa
  • Turvalliset kasviperäiset säilöntäaineet:
  • Phenetyl Alcohol = ruususta eristetty rasvaalkoholi
  • Sodium Phytate = fytiinihapon suola, saadaan riisinkuoresta

BTB13 – suomalainen innovaatio

BTB13 – suomalainen innovaatio

BTB13 Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin

Tuotekehityksestä ja siihen perustuvasta tutkimuksesta vastaa tutkija, sairaalakemisti Simo Rasi yhdessä oululaisen tutkijaryhmän kanssa. BTB13 on tieteellinen läpimurto, joka voi aktivoida passivoituneet kantasolut energisoimalla niitä oroottihapolla. Tämä korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta monien iho-ongelmien ja ikääntymisen merkkien uskotaan johtuvan. Eli toisin sanoen, kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta, mutta solujen jakautuminen vaatii riittävää oroottihapon saantia. Oroottihappoa esiintyy luonnostaan elimistössä, mutta sen määrä voi laskea mm. ikääntymisen, sairauksien tai muiden tekijöiden vaikutuksesta. BTB13-yhdisteellä tehostetaan riittävää oroottihapon saantia, siitä on seuruksena terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho. BTB13- yhdisteellä voidaan aktivoida yhtä lailla myös hiuspohjaa ja tehostaa myös hiusten kasvua.

Seerumit, hoitovoiteet, öljyt, kuorinnat ja naamiot ovat täynnä aktiiviaineita. Niissä ei ole lisättyä vettä.

BTB13 sarjasta löytyy sensitive linja atooppiselle ja herkälle iholle, medical linja iho-ongelmien hoitoon sekä anti-age linja ikääntymistä vastaan.

BTB13 tuotteissa on kaikki ne vaikuttavat aineet mitä iho tarvitsee, eikä mitään mitä iho ei tarvitse. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

Kaikissa BTB13 hoitotuotteissa on BTB13 seerumia, lisäksi hoitavia luonnon kasviöljyjä ja uutteita. Raaka-aineet ovat siis  puhtaita ja luonnollisia bioaktiivisia ravintoaineita ihosoluille.

BTB13 sarja ei täytä sertifioidun luonnonkosmetiikan vaatimuksia, koska BTB13 yhdiste on valmistettu synteettisesti, vaikkakin mahollisimman luonnonmukaisessa muodossa.

Mihin BTB13 auttaa/käytetään

* Anti-Age

* Rasvainen iho

* Epäpuhdas iho

* Akne

* Hormonaaliset näpyt

* Ruusufinni

* Kutina

* Kuiva iho

* Atooppinen iho

* Herkkä iho

* Couperosa

* Ohut iho

* Ärtynyt iho

* Mikroneulauksen jälkihoito

* Hapotuksen jälkihoito

* Laserin jälkihoito

* Kirurginen jälkihoito

* Arvet (ehkäisy ja hoito)

* Heikot silmäripset

* Hiustenlähtö

* Hiuspohjan ongelmat

* Vaurioituneet hiukset

BTB13 voit lukea lisää Naviter. fi tai esim. Lääkärikeskus Tilkka suosittelee BTB13 ihonhoitotuotteita. Tilkka.fi/ihonhoitoa BTB13-tuotteilla