Hoitotuotteet

Ekopharma sekä BTB13- Hoitotuotteet

Käytämme hoidoissamme suomalaisia EkoPharma luomutuotteita sekä BTB13 sarjan tuotteita. 
EKOPHARMA-ihonhoitotuotteet ovat FI-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi se on nyt ainoa suomalainen ammattikosmetiikkasarja, jolla on oikeus kantaa eläinkokeettomuudesta kertovaa arvostettua Leaping Bunny -symbolia.

EKOPHARMAN uusi tunnuslause on: ”Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista.” Ammattikosmetiikkaa ei tarvitse etsiä kaukomailta, sillä EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista

EkoPharma tuotteista:

  • Ei perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä
  • Ei mykerökukkaisia kasveja (kamomilla, kehäkukka)
  • Ei ihoa herkistäviä tuoksuja
  • Kompakti sisältö, kaikki mitä iho tarvitsee, ei mitään turhaa
  • Turvalliset kasviperäiset säilöntäaineet:
  • Phenetyl Alcohol = ruususta eristetty rasvaalkoholi
  • Sodium Phytate = fytiinihapon suola, saadaan riisinkuoresta

Tyrni-hoitolinja

Tyrni-hoitolinja

EkoPharma Tyrni -hoitolinja uudistaa ja kiinteyttää ihoa tehden siitä sileämmän ja kirkkaamman.

Tyrni on tehokas ihon uudistaja, joka ravitsee ihosoluja. Se sisältää kaikkia iholle tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Se on tehokkaista anti-age -vaikutuksistaan tunnettujen A- ja C-vitamiinien lähde ja sillä on ennenaikaista ikääntymistä ehkäisevä voimakas antioksidanttiteho. Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun. Hoitolinjan kollageeni-, silkki- ja jojobaproteiinit lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita

Mustaherukka -hoitolinja

Mustaherukka -hoitolinja

EkoPharma Mustaherukka -hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa tehden siitä terveemmän ja väriltään tasaisemman.

Hajusteeton Mustaherukka-hoitolinja on tehty jopa kaikista herkimmille ihoille. Mustaherukan siemenöljyn ainutlaatuinen rasvahappokoostumus ja runsas E-vitamiinipitoisuus rauhoittavat, pehmittävät ja kosteuttavat ihoa. C-vitamiinipitoinen mustaherukka vahvistaa ihoa sekä tasoittaa sen väriä yhdessä B3-vitamiinin, lakritsi- ja persiljauutteen kanssa. Mustaherukka-hoitolinja on ihanteellinen myös atooppisen ihon hoidossa.

Vadelma - hoitolinja

Vadelma - hoitolinja

EkoPharma Vadelma hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehden siitä pehmeämmän ja kimmoisamman.

Mehukas vadelma sisältää ihon kosteuspitoisuudelle ja hyvinvoinnille tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Vadelman sisältämät Bryhmän vitamiinit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa estäen sen kuivumista ja hilseilyä. Vadelmahoitolinjan
syväkosteuttavat keramidit, hyaluronihappo, betaiini, glyseroli, aloe vera ja kurkkuuute säilyttävät ihon optimaalisen kosteustasapainon. Hoitolinja on ihanteellinen ihon kosteuttaja ja heleyttäjä.

Karpalo - hoitolinja

Karpalo - hoitolinja

EkoPharma Karpalo hoitolinja tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää tulehdusta tehden ihosta puhtaan ja raikkaan.

Karpalo on monipuolinen terveysmarja, jonka antimikrobiset ainesosat hoitavat ihon tulehdusta ja epäpuhtauksia luonnollisella tavalla. Hoitolinjan Bvitamiinit tasapainottavat talintuotantoa, hoitavat aknea ja kosteuttavat ihoa. Karpalon sisältämät proantosyanidiinit ja flavonolit estävät bakteereiden kasvua. Raikas piparminttuöljy tekee ihosta puhtaan ja kirkkaan. Linjaan kuuluu myös ruusufinnille kehitetty erikoistuote, joka hoitaa ihon tulehdusta ja punoitusta.

BTB13 – suomalainen innovaatio

BTB13 – suomalainen innovaatio

BTB13 Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin

Tuotekehityksestä ja siihen perustuvasta tutkimuksesta vastaa tutkija, sairaalakemisti Simo Rasi yhdessä oululaisen tutkijaryhmän kanssa. BTB13 on tieteellinen läpimurto, joka voi aktivoida passivoituneet kantasolut energisoimalla niitä oroottihapolla. Tämä korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta monien iho-ongelmien ja ikääntymisen merkkien uskotaan johtuvan. Eli toisin sanoen, kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta, mutta solujen jakautuminen vaatii riittävää oroottihapon saantia. Oroottihappoa esiintyy luonnostaan elimistössä, mutta sen määrä voi laskea mm. ikääntymisen, sairauksien tai muiden tekijöiden vaikutuksesta. BTB13-yhdisteellä tehostetaan riittävää oroottihapon saantia, siitä on seuruksena terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho. BTB13- yhdisteellä voidaan aktivoida yhtä lailla myös hiuspohjaa ja tehostaa myös hiusten kasvua.

Seerumit, hoitovoiteet, öljyt, kuorinnat ja naamiot ovat täynnä aktiiviaineita. Niissä ei ole lisättyä vettä.

BTB13 sarjasta löytyy sensitive linja atooppiselle ja herkälle iholle, medical linja iho-ongelmien hoitoon sekä anti-age linja ikääntymistä vastaan.

BTB13 tuotteissa on kaikki ne vaikuttavat aineet mitä iho tarvitsee, eikä mitään mitä iho ei tarvitse. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

Kaikissa BTB13 hoitotuotteissa on BTB13 seerumia, lisäksi hoitavia luonnon kasviöljyjä ja uutteita. Raaka-aineet ovat siis  puhtaita ja luonnollisia bioaktiivisia ravintoaineita ihosoluille.

BTB13 sarja ei täytä sertifioidun luonnonkosmetiikan vaatimuksia, koska BTB13 yhdiste on valmistettu synteettisesti, vaikkakin mahollisimman luonnonmukaisessa muodossa.

Mihin BTB13 auttaa/käytetään

* Anti-Age

* Rasvainen iho

* Epäpuhdas iho

* Akne

* Hormonaaliset näpyt

* Ruusufinni

* Kutina

* Kuiva iho

* Atooppinen iho

* Herkkä iho

* Couperosa

* Ohut iho

* Ärtynyt iho

* Mikroneulauksen jälkihoito

* Hapotuksen jälkihoito

* Laserin jälkihoito

* Kirurginen jälkihoito

* Arvet (ehkäisy ja hoito)

* Heikot silmäripset

* Hiustenlähtö

* Hiuspohjan ongelmat

* Vaurioituneet hiukset

BTB13 voit lukea lisää Naviter. fi tai esim. Lääkärikeskus Tilkka suosittelee BTB13 ihonhoitotuotteita. Tilkka.fi/ihonhoitoa BTB13-tuotteilla